About НФФ

This author has not yet filled in any details.
So far НФФ has created 640 blog entries.

Отворен повик бр.08/2023 за ангажирање на експерт за надградба на визуелизацијата на платформата efarm.mk

2023-03-31T08:28:06+01:00

Објавен на : 31.03.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери  ИТ експерт за надградба на визуелизација на платформата е-фарма Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери [...]

Отворен повик бр.08/2023 за ангажирање на експерт за надградба на визуелизацијата на платформата efarm.mk2023-03-31T08:28:06+01:00

Жени од руралните средини го движат регионот

2023-03-31T08:20:07+01:00

Националната федерација на фармери учествуваше на панел дискусијата „Жени од руралните средини го движат регионот“, кој беше дел од регионалната конференција „Предизвици со кои се соочуваат жените и девојчињата во регионот на патот кон ЕУ“ -Гласно и храбро ги поместуваме границите, која ја организира Министерството за труд и социјална политика. Во панел дискусијата за руралните [...]

Жени од руралните средини го движат регионот2023-03-31T08:20:07+01:00

Отворен повик бр.07/2023 за ангажирање на компанија за дизајн и печатење на информативни и едукативни материјали

2023-03-28T13:59:42+01:00

Проект: „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ Датум на објава:28.03.2023 Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија и искуство ја наследи од Федерацијата на фармери на РМ. Тој ги [...]

Отворен повик бр.07/2023 за ангажирање на компанија за дизајн и печатење на информативни и едукативни материјали2023-03-28T13:59:42+01:00

Отворен повик бр.06/2023 за ангажирање на експерт за поддршка на руралните општини во креирање на буџетски мерки за лицата со попреченост.

2023-03-28T08:57:38+01:00

НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЈА НА ФАРМЕРИ Објавен на 24.03.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери  Надворешен Експерт за поддршка на руралните општини во креирање на буџетски мерки за лицата со попреченост Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед [...]

Отворен повик бр.06/2023 за ангажирање на експерт за поддршка на руралните општини во креирање на буџетски мерки за лицата со попреченост.2023-03-28T08:57:38+01:00

Отворен повик бр.05/2023 за ангажирање на експерт за создавање пазарни врски

2023-03-30T11:44:15+01:00

НАЦИОНАЛНА ФЕДЕРАЦИЈА НА ФАРМЕРИ Објавен на 23.03.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери  Надворешен Експерт за создавање пазарни врски Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери [...]

Отворен повик бр.05/2023 за ангажирање на експерт за создавање пазарни врски2023-03-30T11:44:15+01:00

Промоција на Програмата за социјална сигурност на жените кои вршат земјоделска активност

2023-03-10T21:23:46+01:00

Денес во општина Кривогаштани заедно со Министерството за труд и социјална политика и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство учествувавме на трибина на која беше промовирана Програмата за поддршка за социјална сигурност на жените кои вршат земјоделска дејност и поддршките наменети за земјоделките преку програмата за финансиска поддршка за рурален развој 2023 година. Настанот беше [...]

Промоција на Програмата за социјална сигурност на жените кои вршат земјоделска активност2023-03-10T21:23:46+01:00

Отворен повик бр.04/2023 за ангажирање на експерт за надградба на визуелизацијата на платформата efarm.mk

2023-03-13T19:17:18+01:00

Објавено на 10.03.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери  ИТ експерт за надградба на визуелизација на платформата www.efarm.mk Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и [...]

Отворен повик бр.04/2023 за ангажирање на експерт за надградба на визуелизацијата на платформата efarm.mk2023-03-13T19:17:18+01:00

Отворен повик бр. 03/2023 за ангажирање на ИТ експерт за одржување на платформата efarm.mk

2023-03-13T19:21:04+01:00

Објавено на 9.03.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери  Надворешен ИТ Експерт за одржување на платформата Е-фарм   Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и [...]

Отворен повик бр. 03/2023 за ангажирање на ИТ експерт за одржување на платформата efarm.mk2023-03-13T19:21:04+01:00

Одбележување на 8ми март

2023-03-13T19:23:33+01:00

Голем број на настани беа дел од агендата на Националната федерација на фармери за време на 8ми март –Меѓународниот ден на жената. НФФ учествуваше на Првата пленарна седница на Собранието на РСМ која е посветена на унапредување на родовата еднаквост и 20 години постоење на Клуб на пратенички каде што присуствуваа голем број на претставнички [...]

Одбележување на 8ми март2023-03-13T19:23:33+01:00

Oтворен повик бр. 02/2023 Надворешен експерт (фотограф) за платформата efarm.mk

2023-03-13T19:16:36+01:00

Објавено на 3.03.3023 Услови за работа Национална федерација на фармери Надворешен експерт (фотограф) за е-фарм платформата Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот : 01.02.2023-01.02.2024   Вовед   Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и [...]

Oтворен повик бр. 02/2023 Надворешен експерт (фотограф) за платформата efarm.mk2023-03-13T19:16:36+01:00
Go to Top