Отворен повик 15/2023-1 за експерт за организациска структура на група на производители

2023-11-14T13:47:41+01:00

Отворен повик 15/2023 за експерт за организациска структура на група на производители (продолжен рок за апликација до 16.11.2023) Проект: „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ Датум на објава:01.11.2023 Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски [...]

Отворен повик 15/2023-1 за експерт за организациска структура на група на производители2023-11-14T13:47:41+01:00

Отворен повик 15/2023 за експерт за организациска структура на група на производители

2023-11-01T11:24:24+01:00

Отворен повик 15/2023 за експерт за организациска структура на група на производители Проект: „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ Датум на објава:01.11.2023 Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија [...]

Отворен повик 15/2023 за експерт за организациска структура на група на производители2023-11-01T11:24:24+01:00

Oтворен повик 14/2023 за ангажирање на маркетинг агенција за развој на концепт (план) за промоција и маркетинг за група на производители и обука за група на производители

2023-11-02T10:26:38+01:00

Отворен повик 14/2023 за ангажирање на маркетинг агенција за развој на концепт (план) за промоција и маркетинг за група на производители и обука за група на производители Проект: „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ Датум на објава:01.11.2023 Позадина Националната федерација на [...]

Oтворен повик 14/2023 за ангажирање на маркетинг агенција за развој на концепт (план) за промоција и маркетинг за група на производители и обука за група на производители2023-11-02T10:26:38+01:00

Повик за учество на обука и практична примена на ProfilPASS – методологија за проценка на компетенциите и подобрување на вработливоста кај жените од руралните средини

2023-11-03T16:16:51+01:00

Доколку сакате да ги подобрите своите вештини и станете советник/чка кој ги поддржува жените од руралните средини, „ProfilPASS за жени - Ние можеме!“ е идеалната алатка за вас. Пријавете се за учество на обуката и добијте сертификат за користење на оваа алатка. ProfilPASS е методологија која и овозможува на секоја личност да ги процени своите [...]

Повик за учество на обука и практична примена на ProfilPASS – методологија за проценка на компетенциите и подобрување на вработливоста кај жените од руралните средини2023-11-03T16:16:51+01:00

Отворен повик бр.13/2023 за ангажирање на компанија за односи со јавност за регионалниот настан

2023-11-13T14:28:08+01:00

Национална федерација на фармери  Избор на компанија за односи со јавност за регионалниот настан  Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи”  Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024  Датум на објава на отворениот повик: 26.09.2023   Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа [...]

Отворен повик бр.13/2023 за ангажирање на компанија за односи со јавност за регионалниот настан2023-11-13T14:28:08+01:00

Оглас за избор на добавувач за преведување и симултано-консекутивни услуги за толкување како и аудио опрема за настан

2023-11-13T14:40:45+01:00

Национална федерација на фармери  Избор на добавувач за преведување и симултано-консекутивни услуги за толкување како и аудио опрема за настан  Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи”  Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Објава на оглас:26.09.2023 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата [...]

Оглас за избор на добавувач за преведување и симултано-консекутивни услуги за толкување како и аудио опрема за настан2023-11-13T14:40:45+01:00

Оглас за избор на продукција за подготовка на видео

2023-11-13T15:00:03+01:00

Национална федерација на фармери  Избор на продукција за подготовка на видео  Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи”  Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Објава на оглас: 26.09.2023 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. [...]

Оглас за избор на продукција за подготовка на видео2023-11-13T15:00:03+01:00

Оглас за спроведување на набавка за компанија за дизајн и принтање на банер

2023-11-10T16:34:43+01:00

Национална федерација на фармери  Избор на компанија за дизајн и принтање на банер  Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи”  Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Објава на оглас: 26.09.2023  Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации [...]

Оглас за спроведување на набавка за компанија за дизајн и принтање на банер2023-11-10T16:34:43+01:00

Отворен повик бр.12/2023 за компанија за дизајн и печатење на флаер и дизајн на прирачник.

2023-07-04T09:04:40+01:00

Услови за работа Национална федерација на фармери  Отворен повик за компанија за дизајн и печатење на флаер и дизајн на прирачник    Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Објавен на 04.07.2023 Вовед Националната федерација на фармери ја [...]

Отворен повик бр.12/2023 за компанија за дизајн и печатење на флаер и дизајн на прирачник.2023-07-04T09:04:40+01:00

Отворен повик бр.11/2023 за ангажирање на експерт за пост-бербени технологии

2023-06-23T13:42:32+01:00

Услови за работа Национална федерација на фармери Експерт за пост-бербени технологии Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот: 01.02.2023-01.02.2024 Вовед Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија и [...]

Отворен повик бр.11/2023 за ангажирање на експерт за пост-бербени технологии2023-06-23T13:42:32+01:00
Go to Top