Кога сте дома читајте Toka Ime

2020-12-27T19:19:36+01:00

Единствено on - line регионално списание за земјоделство и рурален развој на албански јазик , наменето за Македонија, Албанија и Косово COVID 19 направи големи проблеми во земјоделството и руралниот развој и пред се во производство и нарушување на синџирите за продажба и пласман. Токму во овој број на Toke Ime ќе прочитате повеќе информации [...]

Кога сте дома читајте Toka Ime2020-12-27T19:19:36+01:00
Go to Top