Articles2020-09-14T11:31:03+01:00

Платформа за подобрување на социјалниот и економскиот статус на руралните жени во Западен Балкан

July 5th, 2024|

Обединети, гласни и силни рурални жени од нашиот регион, ние ја водиме позитивната промена во руралните области и дејствуваме да [...]

Отворен повик бр.5/2024 за ангажирање на агенција за маркетинг, односи со јавност, промоција и организација на настани/организирање на саеми

June 17th, 2024|

Отворен повик бр.5/2024 за ангажирање на агенција за маркетинг, односи со јавност, промоција и организација на настани/организирање на саеми Проект: [...]

Промотивна работилница во Неготино: Едно село – еден производ преку примерот на маџунот и село Тимјаник

June 14th, 2024|

Националната федерација на фармери на 13.06.2024 година во општина Неготино организираше промотивна работилница на која беа презентирани резултатите од проектот [...]

НФФ го одржа Генeралното собрание

April 26th, 2024|

Групи на производители: Клуч за решавање на проблемот со пласманот и поттикнување на економско здружување на земјоделците Националната федерација на [...]

We’re Waiting To Help You

Get in touch with us today and let’s start transforming your business from the ground up.

Book A Consultation
Go to Top