НФФ организира посета на АГРОТИКА 2018 во Солун

Националната Федерација на Фармери организира посета на Mеѓународниот саем за земјоделска механизација на Први и Втори Февруари 2018 година, опрема и материјали АГРОТИКА 2018 во Солун Република Грција.

[text text_format=””]

 

Агенда за посета на саемот:

Прв ден ЧЕТВРТОК 1 ФЕВРУАРИ 05:00 часот поаѓање од Скопје со попатно застанување по автопатот Скопје Гевгелија. Посета на саемот Агротика од 11 до 17 часот, 17:30 часот заминување за Паралија, ноќевање во хотел.

Втор ден ПЕТОК 2 ФЕВРУАРИ појадок во хотелот организирана посета на фарма и во регионот на Катерини заедно со група фармери од Република Србија.

Посета на Трговски центар КОСМОС во Солун, 18 часот тргнување за Македонија и враќање во вечерните часови.

[/text][accordions id=”” multiple_open=”” close_all=””][accordion title=”Цената на Аражманот е 2900 денари по лице во што е вклучено:”]

  • Автобуски Превоз Скопје – Солун, Паралија и назад,
  • Сместување на база на едно ноќевање со појадок,
  • Двокреветни и трокреветни соби во Паралија,
  • Водич и влезница на саемот,
  • Посета на фарма во околината на Катерини,
  • Посета на трговски центар Космос во Солун.

 

[/accordion][/accordions][column-sneeit-shortcode-enable-nested-0 class=”” width=”50″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ disable_responsive=”” sticky_inside=””][text text_format=””]

Контакт лице
Благојче Најдовски – 070/937-132
Менаџер за членство и услуги

[/text][/column-sneeit-shortcode-enable-nested-0][column-sneeit-shortcode-enable-nested-0 class=”” width=”50″ padding_left=”0″ padding_right=”0″ disable_responsive=”” sticky_inside=””][text text_format=””]

[/text][/column-sneeit-shortcode-enable-nested-0]