Националната федерација на фармери Ви честита Рамазан Бајрам, еден од најсветлите и најважните празници во муслиманската култура.
На овој празник, најискрени честитки до сите кои го прославуваат Рамазан Бајрам. Нека вистинското значење на овој ден, како време за солидарност, толеранција и мир, го обележи овој празник за сите муслимани и Ви посакуваме овој ден да го прославите со вашите најблиски, во мир и благодет.