Oтворен повик бр. 02/2023 Надворешен експерт (фотограф) за платформата efarm.mk

2023-03-13T19:16:36+01:00

Објавено на 3.03.3023 Услови за работа Национална федерација на фармери Надворешен експерт (фотограф) за е-фарм платформата Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи” Времетраење на проектот : 01.02.2023-01.02.2024   Вовед   Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и [...]

Oтворен повик бр. 02/2023 Надворешен експерт (фотограф) за платформата efarm.mk2023-03-13T19:16:36+01:00

Отворен повик 1/2023: Надворешен експерт (новинар) за платформата efarm.mk

2023-05-02T15:30:44+01:00

Објавено на 27.02.2023 Услови за работа Национална федерација на фармери                  Надворешен експерт (новинар) за е-фарм платформата Проект „Поддршка на пазарните врски за руралното население со акцент на лицата со попреченост, руралните жени и други ранливи групи”                                  Времетраење на проектот : 01.02.2023-01.02.2024   Вовед   Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на [...]

Отворен повик 1/2023: Надворешен експерт (новинар) за платформата efarm.mk2023-05-02T15:30:44+01:00

Јавен повик бр.15 за набавка на амбалажа за пакување на јаболка- дрвени гајби

2023-01-25T08:23:22+01:00

P9408, „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ I. Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија и искуство ја наследи од Федерацијата на фармери на РМ. Тој ги обединува напорите [...]

Јавен повик бр.15 за набавка на амбалажа за пакување на јаболка- дрвени гајби2023-01-25T08:23:22+01:00

Повик бр.14 за набавка на сертифициран расад за пиперка

2023-01-25T07:58:08+01:00

Повик бр.14 за набавка на сертифициран расад за пиперка Проект „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“ Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија и искуство ја наследи од Федерацијата [...]

Повик бр.14 за набавка на сертифициран расад за пиперка2023-01-25T07:58:08+01:00

Јавен повик бр.13 за набавка на амбалажа за јаболка

2022-11-22T15:08:31+01:00

Јавен повик бр.13 за набавка на амбалажа за јаболка- мрежасти вреќи P9408, „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и   производители од руралните области со цел зголемен приход“ I. Позадина Националната федерација на фармери ја претставува најголемата мрежа на фармери и земјоделски организации во земјата. Целата институционална меморија и искуство ја [...]

Јавен повик бр.13 за набавка на амбалажа за јаболка2022-11-22T15:08:31+01:00

Јавна набавка за откуп, дистрибуција и пакување јаболко од реколта 2022 година, произведени во Република Северна Македонија

2022-10-21T12:54:07+01:00

Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објавува јавен повик за откуп, дистрибуција и пакување јаболко од реколта 2022 година, произведени во Република Северна Македонија. Преку оваа нова програма која за прв пат ја воведуваме се помага откупот на јаболка, обезбедувајќи здрава ужинка за ‪186.000‬ ученици во 350 основни училишта. Целиот оглас е [...]

Јавна набавка за откуп, дистрибуција и пакување јаболко од реколта 2022 година, произведени во Република Северна Македонија2022-10-21T12:54:07+01:00

Јавен повик бр.12 за избор на експерт/ти за агротехнички мерки

2022-09-22T07:45:54+01:00

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ ги опфаќа сите категории земјоделци, најсиромашните, ранливите, земјоделските семејни стопанства, земјоделските организации и земјоделските задруги, како еден од најсовремените облици на организација на здружениот труд и настап на пазари. НФФ како [...]

Јавен повик бр.12 за избор на експерт/ти за агротехнички мерки2022-09-22T07:45:54+01:00

Јавен повик бр.11 за избор на експерт за договорно производство

2022-09-22T07:41:00+01:00

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ ги опфаќа сите категории земјоделци, најсиромашните, ранливите, земјоделските семејни стопанства, земјоделските организации и земјоделските задруги, како еден од најсовремените облици на организација на здружениот труд и настап на пазари. НФФ како [...]

Јавен повик бр.11 за избор на експерт за договорно производство2022-09-22T07:41:00+01:00

Јавен повик бр. 10 за маркетинг агенции за подготовка на промотивен материјал, промотивни активности и маркетинг линкови за продажба на сок од јаболка кој е дел од интеревенцијата во рамките на проектот „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“

2022-12-29T14:45:09+01:00

Јавен повик бр. 10 за маркетинг агенции за подготовка на промотивен материјал, промотивни активности и маркетинг линкови за продажба на сок од јаболка кој е дел од интеревенцијата во рамките на проектот „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“ Националната Федерацијата на [...]

Јавен повик бр. 10 за маркетинг агенции за подготовка на промотивен материјал, промотивни активности и маркетинг линкови за продажба на сок од јаболка кој е дел од интеревенцијата во рамките на проектот „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“2022-12-29T14:45:09+01:00

Јавен повик бр. 9 за компании за набавка на шишиња за сок од јаболка

2022-08-31T19:28:43+01:00

Проект „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“ Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ ги опфаќа сите категории земјоделци, најсиромашните, ранливите, земјоделските семејни стопанства, [...]

Јавен повик бр. 9 за компании за набавка на шишиња за сок од јаболка2022-08-31T19:28:43+01:00
Go to Top