Insight2016-08-01T14:51:33+01:00
2909, 2022

НФФ реализира работна средба со министерката Тренчевска

By |September 29th, 2022|Настани, Настани|

Националната федерација на фармери денес реализира средба со Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска на која што се разговараше за процесот за изнаоѓање на правен механизам за остварување на право на надоместок за [...]

Подобар пристап до пазарот за производителите на пченица преку планирано договорно производство

September 27th, 2022|0 Comments

На самиот почеток на есенската сеидба на пченицата, Националната федерација на фармери подржа интервенција на договорно производство и продажба на пченица . 20 земјоделци од прилепскиот регион добија семенски сертифицирана пченица и потпишаа договори за [...]

Јавен повик бр.12 за избор на експерт/ти за агротехнички мерки

September 22nd, 2022|0 Comments

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ ги опфаќа сите категории земјоделци, најсиромашните, ранливите, земјоделските семејни стопанства, земјоделските [...]

Јавен повик бр.11 за избор на експерт за договорно производство

September 22nd, 2022|0 Comments

Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно земјоделство – Стабилно село”. Целните групи со кои работи НФФ ги опфаќа сите категории земјоделци, најсиромашните, ранливите, земјоделските семејни стопанства, земјоделските [...]

109, 2022

Јавен повик бр. 10 за маркетинг агенции за подготовка на промотивен материјал, промотивни активности и маркетинг линкови за продажба на сок од јаболка кој е дел од интеревенцијата во рамките на проектот „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“

By |September 1st, 2022|активни огласи, Настани, Огласи, Соопштенија|

Јавен повик бр. 10 за маркетинг агенции за подготовка на промотивен материјал, промотивни активности и маркетинг линкови за продажба на сок од јаболка кој е дел од интеревенцијата во рамките на проектот „Организациски развој на [...]

109, 2022

Јавен повик бр. 9 за компании за набавка на шишиња за сок од јаболка

By |September 1st, 2022|активни огласи, Настани, Огласи, Соопштенија|

Проект „Организациски развој на НФФ и подобрени пазарни врски за малите фармери и производители од руралните области со цел зголемен приход“ Националната Федерацијата на Фармерите (НФФ) е организиран глас на македонските земјоделци со мисија „Профитабилно [...]

Ready to talk?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit mod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Let’s Talk
Go to Top