Националната федерација на фармери Ве поканува да бидете дел  од првиот саем на млади фармери кој ќе се одржи на 09.04.2023 (Недела) во Градски Парк – Скопје (“Вембли” пред стадионот ) со почеток од 10:00 часот. Саемот е дел од кампањата на НФФ „Купувајте домашни земјоделски производи!“