Нашите бои, нашите вкусови, нашето богатство. Ова е што ние имаме, што можеме да понудиме и по што сме препознаени. Нашите , квалитетни земјоделски производи. Денеска започнавме со делење на флаери и постери и на пазарите до нашите купувачи. И се разбира прва во промовирањето на нашата кампања на пазарите ја започнавме со нашата претседателка Васка Мојсовска. „Во овие тешки времиња многу е важно нашите пазари да живеат и да ги купуваме нашите земјоделски производи. Чест ми беше што учествува на овој прв ден во делењето на фалери и постерите на пазарите и што имав можност да разговарам со нашите пазарџии“, Васка Мојсовска, Претседателка на Националната федерација на фармери.