Декларација за подобрување на социјалната и економската положба на жените од руралните средини

Министерство за труд и социјална политика и Министерството за земјоделство заедно со Националната федерација на фармери и Мрежата за рурален развој на РМ потпишаа Декларација за подобрување на социјалната и економската положба на жените од руралните средини Васка Мојсовска, претседателка, Национална федерација на фармери , Мила Царовска, министерка за труд и социјална политика, Љупчо Николовски, министер … Continue reading Декларација за подобрување на социјалната и економската положба на жените од руралните средини